BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Cumalıkızık minibüsleri okulumuzun altından geçmektedir.
DEĞİRMENÖNÜ MAH. 3. FİLİZ SK. NO 14/2 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
VİZYONUMUZ. ÜLKEMİZ VE İNSANLIĞIN ORTAK GELECEĞİ İÇİN İHTİYAÇ DUYULAN ETKİLİ VE VERİMLİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETİ SUNARAK; TARİHİNİ BİLEN ŞİMDİYİ ANLAYAN, GELECEĞE UMUTLA BAKAN, MUTLU, DONANIMLI VE BİLGİLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK
Misyon
MİSYONUMUZ BİZ; ÖZVERİLİ VE DİNAMİK BİR EKİPLE, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ÖN PLANDA TUTARAK, ÖĞRENCİLERİNİ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA VE HAYATA HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞAN BİR KURUMUZ.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Ulaşım
Okulumuz Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuza gelebilmek için şehir merkezinden Ankara Yolu tarafına dönüldüğünde yolun sağ tarafında bulunan Santral Garaj minibüs duraklarından Cumalıkızık minibüslerine binerseniz okulumuza ulaşabilirsiniz.Yıldırım İlçesi Siteler Otobüs duraklarından D-8 numaralı otobüse binerseniz okulumuza ulaşabalirsiniz. Ayrıca Cumalıkızık/Değirmenönü metro durağında inilip dolmuş veya yaya olarak okulumuza ulaşılabilmektedir.
İl Merkezi: 12 km İlçe Merkezi: 10